Descripció

DISEMOBEL, S.L. Companyia fundada l’any 1982, en una petita nau per un grup de joves, que amb molt d’esforç i il·lusió, han aconseguit fer d’aquesta, un referent en la fabricació de mobiliari de tipus auxiliar.

En l’actualitat les nostres instal·lacions ocupen una superfície de 20.000 m2. On es produeix tots els nostres models, amb materials nacionals; per la qual cosa els converteix en productes 100% nacional.

Durant tota la seva llarga trajectòria, ha aconseguit posicionar-se com una empresa líder en el sector pel que fa a la relació qualitat-preu del seu producte; Gràcies a la seva sòlida estructura industrial i la seva constant innovació en tecnologia, així com, del gran equip humà que el forma.
Disemobel aquesta present en la majoria del les botigues / distribuïdors de mobles del mercat nacional, el que fa el seu producte més accessible a qualsevol client. Al mercat internacional es comença a treballar de forma continuada des de l’any 1995, any que s’aposta de manera decidida per l’exportació; exportant els nostres productes a països tant dins com fora de la U.E.

Date
Categoria
Mobiliari