Descripció

Glicerio Chaves Hornero és una empresa dedicada a la fabricació de mobles, especialitzada en dormitoris juvenils i de matrimoni moderns.

La seva activitat comença a principi de la dècada dels 80, a la localitat castellanomanxega d’Almagro, sent el seu fundador Glicerio Chaves Hornero qui, gràcies a la seva capacitat de treball, dedicació i visió de futur va ser l’impulsor d’un projecte empresarial amb origen en una modesta empresa familiar. Gràcies a ell, l’empresa aconsegueix un ràpid però sòlid creixement. I és per això, que l’any 1986 es dóna la primera reestructuració empresarial, creant Glicerio Chaves Hornero S.L.

Aquest canvi organitzatiu respon a la necessitat de consolidació i expansió, així com a l’entrada de la segona generació Chaves en la gestió de la companyia. A més, es produeixen canvis en la dimensió de les instal·lacions productives, el que comporta un canvi d’emplaçament de les mateixes al km 2 de la carretera que uneix Bolaños de Calatrava amb Almagro. Aquest nou emplaçament comptava en el seu origen amb una superfície de 3.000 m2, dels quals van créixer fins als 80.000m2, com a conseqüència de la gran acceptació que aconsegueixen els productes del mercat.

Aquesta bona acollida es deu a la gran qualitat de fabricació i l’excel·lent tracte amb el client, el que comporta que en l’actualitat, parlar de Glicerio Chaves Hornero, sigui parlar d’una empresa líder en disseny i qualitat a nivell nacional. Per a això, comptem amb els últims avenços tecnològics aplicats a la maquinària de fabricació, així com amb els més estrictes controls de qualitat, el que ens permet acreditar els més alts estàndards en els mobles que oferim al mercat. Així, podem afirmar amb total convenciment que la nostra marca, Glicerio Chaves Hornero, és sinònim de qualitat, garantia i feina ben feta.

Categoria
Mobiliari