Descripció

La nostra missió és fabricar solucions d’espai, adaptant la nostra empresa als canvis que aquests espais puguin experimentar al llarg del temps. Això determina en gran mesura els nostres valors. Som conscients que per generar valor a llarg termini hem de centrar-nos en tres grans focus: El client: Que és qui defineix l’espai i el problema. Davant la necessitat expressa del client a un espai aportarem sempre novetat en el disseny i en els materials. Això ho farem sempre amb l’última tecnologia. Dotant de qualsevol contingut o servei que ajudi als nostres clients a solucionar qualsevol aspecte dels seus espais d’una forma més global, uniforme i dinàmica; tenim la pretensió d’oferir la millor relació qualitat-preu del mercat a qualsevol solució d’espai, convertint “l’alta costura” en “pre-à-porter”.

Les persones que són les que faran possible resoldre el problema en l’espai i l’entorn. Apostant per una investigació i desenvolupament constants i per un creixement a través de les persones i per a les persones d’una forma ètica.

L’entorn. Si no tenim cura del medi ambient, no som sostenibles i si no som socialment actius tampoc serem perdurables. Cal ressaltar, en aquest sentit, que tots els articles estan elaborats amb productes naturals derivats de l’arbre, a força d’aglomerat d’alta densitat i una capa de cel·lulosa fusionada, és a dir, melamina, un material en alça capaç de reflectir la bellesa característica de la fusta alhora que resulta un material més ecològic. Un altre exemple és l’ús de pintura a l’aigua que és biodegradable, davant sintètics o dissolvents que perjudiquen l’entorn. També vam començar amb la “aspiració”, extracció de pols, a través de filtres ecològics que no deixen residus en la naturalesa.

Categoria
Mobiliari